Wednesday, February 25, 2009

entertainment................

januari/2009


februari/2009



aku baru berkenalan dgn majalh ni sejak kawan aku RADHI bgtau kt aku..........mule2 aku x brapa minat nk bli2 majalh ni..tp yg ni tlh membuatkn aku tergoda utk membeli serta membacanye n mengumpulkn edisinyer...(ayat x leh blah)...MASKULIN majalh utk lelaki idaman setiap wanita ( mybe nt all)...dlm majalh ni ader bnyk bnda yg bru yg aku x tahu..tp actly aku PERLU tahu..kelingnyer ayat...majalh ni utk LELAKI sahaja nt for gal...tp x slh gal nk bace sb bly la tahu betapa tingginyer ego laki2 drpd depa..haha...

majalah ni memuatkn tentang kesihatan yg mana kaum adam perlu mengamalkannyer utk menampakkn body yg attractive.......contohnyer jadi seperti ini...



mesti ramai gal yg suke laki cmni kan???



ni salah satu artikelnyer.........



selain itu ia juga memutkn tentang fashion2 yg terkini yg mengikut TREND berserta tip2 yg bermutu serta nasihat tentang appearance kite sewaktu kt majlis2 t`tentu.....

ni salah satunyer.........




yg ni lg satu....



yg paling best nyer..dier ader bg bnyk tips2 utk buat S*X...mesti ramai lelaki yg nk bli kan.....aku rase majalh ni laku sb bnda tu kot..betul tak? ntah tanyalah diri sndri.....



artikel s*x



ni lagi satu.........

yg paling aku suker ialah part GROOMING ....yg nilah yg aku nk buat nt.......skrang ni parents aku tgh kesuntukn wang sb bru blk dr luar negara kn...blanja bnyk..so...trimalah akibatnyer...huhu..aku nk wat facial treatment, nak trim hair aku n klu bly nk g spa....nk try best tak? rase2 mcm best jer..huhu..x pe i`ll wait 4 dat time....


aku nk wat rmbut cmni lah..ok tak?



pasal2 eksesori yg guy perlukan pun ader gak....tp mahal gile2 la bg aku ..tp klu korang ank orang kaya korang mungkin mampu nak bli barangan ni.......

kasut........




spek..lawa siot!!




cantiknyer jam ni.........


teknologi2 terkini pun ader..........pasal hp,laptop,n others.....so dgn adenyer majalah ni aku x delah rase ketinggalan sngt dgn dunia hari ini.........so tu je lah kot pasal majalh ni.actly ader bnyk lg citer pasal majalh ni tp,,nk tau bli la sndiri>>>>.RM 6.00 JER..x mhl pun




urmm.....4 ur in4mation....aku ni actly peminat HIGH SCHOOL MUSICAL....best kan citer tu???
aku ader semua koleksi dvd dier.........buku dier pun aku ader......sticker puna der.....mcm2 la aku aderr pasal HSM ..............yg plng best bg aku ialah HSM 1.........actly semuanyer best2 belaka....x percaya aku ader semua koleksi dvd dier???? ni ha buktinyer...........



yg ni yg first.........


da second.........




da third....



i tink dats all from me for this post..hope u guys can share wif me n dont 4get to leave a comment........n being my followers..........XD

2 comments:

mya ninerz said...

wahaha..
cm klakar je..
mjlh mskulin..=p

ARIDEE......... said...

mana ader..cubelah bacer..huhu..

 

designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com