Monday, July 6, 2009

PACKING (Part 1)


Salam semua....dude n babe, smlm ku tido lmbat
giler..almost kul 3 pg kot sb xcited packing barang
b4 this mmg aku dh nak packing,tp uncle aku pinjam
aku nyer bagasi pergi umrah hari tu,so smlm dh dpt
blk bagasi aku,trus mengisi kekosongan yg ada....haha



almari bajuku...


sebahagian drpd pakaianKu....



kosong lg bagasi...


tgh sort kan baju2 yg nak dibawa....


aku pilih baju2 yang aku bru bli jer nk dibawa ke saner,
hehe..baju2 yg aku gune kt asrama dlu aku dh x bawak dah
sb dh x lawa dah...huhu...actly bnyk jugak baju yang aku bawak
tak tahu la kenapa,tp aku klu tngk loker aku skit jer rase takut
so,aku decide bawak jer baju2 yang aku nak pakai.



ni seluar aku yg dh ketat..get lost!



ni baju2 bru lg....(ni bkn bju Ldp dlu k)



seluar sleck...



and also....


necktie....lawa x?


ha 2 gambar kat atas tu semuanya baru dibeli,
necktie actly nk bli yang warna krim satu lg,nak matching kan dgn
baju yang lain...so skunk ni aku nk bli seluar cotton sleck plak..
sb kt sane nt xkan nk pakai seluar sleck jer...rimas kan??
pastu aku nk bawak seluar ni satu...


leh x ek bawak seluar JIN? haha


ntah la..tp aku nk bawak jugakk..apa kisah kan..
pastu aku dh masukkan semua barng2 dlm bagasi,..
sekejap jer dh jadi...


macam ni....hehe..


actly ni baru bagasi pertama,bagasi kedua x penuh lg..
so nt akan buat post utk bagasi ke-2 plak..
tpkan aku rase cm x da kot part 2 sb yg ni pun dh cukup dah
x per,klu ade aku postkan k...


after several minutes........


buku apa nk bawak g saner ek??


buku-buku nie???



xkan nak bawak majalah2 nie??? haha
tpkan,apa salahnyer..huhu..

ok fine pasal buku nt dlu k.....

beg sekolah?? ehhh beg Kuliah..aku dh ade actly
tp rase cam nk bli brunye jer....sb yg ni tak brapa lawa...
nk tngk x ??
*angguk*



ni ha beg ni...ok x?

lantakla pasal beg ni..aku tngk kewangan aku dlu
klu ok..aku bli je la yang barunyer..huhu..

urmm...bahagian grooming plak aku gune beg lg satu



beg untuk Grooming stuffs.......



so..utk setakat ni..tu jer..t aku update kan lg k....


2 comments:

norain ishak said...

aku pun takde beg grooming..haha..

nur nina said...

wowwwww.. haha..

 

designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com