Monday, May 11, 2009

* Jabatan Perkhidmatan Awam *

M-I-R-A-C-L-E

Assalamualaikum.....

hari ni aku berasa sungguh gembira sebab aku dapat tajaan daripada JPA.Syukur sngt2 sebab dapat tawaran JPA ni.Tp kursus dlm negara je.Tapi tidak mengapa kerana aku sbnrnye x kisah dalam ke luar negara ke asalkan aku dapat tajaan.Family aku x kaya sb tu la aku nak sangt2 tajaan ni...bile aku check mlm tu,ni ha keputusan yg dier bg..


KEPUTUSAN PERMOHONAN BIASISWA PROGRAM IJAZAH LUAR NEGARA (PILN)

JABATAN PERKHIDMATAN AWAM 2009

Nombor MyKad 91102003****
Nama Penuh AHMAD MUHAIMIN BIN MAT JUSOH
Kursus KEJURUTERAAN
Negara MALAYSIA
Status BERJAYA IPTS


alhamdulillah......aku berjaya dapat..thanks a lot to afham sb suh aku cek JPA.... klu x aku x tahu pun aku dpt JPA...btw...aku skrang dah wat decision bru ler...x jadi g matrikulasi tp g JPA ni....urmm...bg aku keputusan ini bagaikan satu keajaiban.. sb b4 this aku asyik mencapai kegagalan..aku tahu itu salah satu ujian dari-Nya nasib baik aku bersabar dgn ujian itu....n faiz jugak selalu hntr msg yg mengatakan Allah is Almighty...aku betul2 gembira..even aku dpt dlm negara jer..aku bersyukur sngt2 sb aku mmg x nk g Jepun tu sb..kwn aku ckp g saner wat diploma...now i know, Allah knows the best for His ummah.....actly aku mmg nak sngt2 tajaan JPA tu..so skrang aku dh dapat ..i`ll take it....and aku akn berusaha bersungguh-sungguh kali ni.. urmm..tu je la kot utk post kali ni....




p/s : Hopefully dapat g kt KYUEM = Kolej Yayasan United Engineering Malaysia..amin....

2 comments:

nur nina said...

c0ngrates!! ni berkat lepas byk dugaan.. chaiy0k2!

ARIDEE......... said...

tq nina....

 

designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com