Friday, June 5, 2009

WORST!!!!



Semalam merupakan hari yg paling teruk bg aku
aku tersangat malu dgn diriku
actly x malu pun
cume geram jer
hehe...



kenapa ni muhaimin???


cmni,semalam aku aiman n faiz
g tumpat,umah faiz
kiteorng g saner sb nk belikan kain batik
utk ckg kiteorng yg bru jer kahwin
MIss Zila + Mr.Awie = married
pastu dh siap bli,duit pun hbs
aku waktu tu x der langsung duit nk balik
pastu aku pun g la naik tren
supaya duit aku x membazir,
ader duit mls nk bli tiket dier..hehe


pastu aku pun dgn selamba naik tren tu
a few mint later,
sorang pak guard dtg tanye pasal tiket aku
alamak! kantoi la plak.
tak sempat nk lari
urmm..ape lagi
bermulalah sandiwara aku..wakakaka
aku pun buat2 la muka sedih..
nk nangis la konon..hwa3X..


pastu pak cik ni tak pernah mintak tiket tren b4 this
tibe2 jer kali ni dier mnx tiket
aku pun kene la halau
pak cik ni ckp
dier bg free tmbang aku dr tumpat ke wakaf bharu
so aku kene turun la kt wakaf bharu
aku pun aper lg
mule lah kalling2 si pijah n akif
mai amik aku kt stesen ni
nasib baik depa ader,klu x tido kt stesen la jwbnyer


pastu akif g hntr balik ke rumah Faiz kt tumpat
aku tak mo p umah akif
sb malu lor..
smpai jer kt umah faiz,aku menebalkan muke aku
dgn memakai make-up tebal2..
malu yg teramat sngt2 waktu tu,
tp aku rela malu dr tido kt stesen...
pastu aku pun tido kt umah faiz mlm tu


pagi ni aku balik trus lepas solat subuh
kul 6.15 pg aku kuar,amik bus n balik umah
alhamdulillah..nasib baik aku sampai dgn selamat
pe2 pun amiklah pengajaran
haha...


jgn nk kelentong pakcik,kang dh keen padahnyer..huhu
so pasni aku x mo dh g tumpat naik tren..
malu huhu...


k lah tu jer kot utk post kali ni....

3 comments:

♠ηαtαshαϒα§♠ said...

HAHAHA!
la.
ak byk bende lg memalukan
xde la malu sgt bende ni :)

nur nina said...

lawak laaaa!!! hahahahaha

# @RIDEE # said...

natasha : ko mmg,tp bg aku yg ni la yg plg memalukan aku..


nina : nina kate lawak? nt nina kene ming gelakkn ...wakakakaka

 

designer : anniebluesky : www.bloggeruniversity.blogspot.com